TILBUDET GÅR UT: 2 dager 21 timer 30 min 58 sek

NYTT OG EKSKLUSIVT WEBINAR FOR FREDSARBEID I HEIMEN …

Metoden som er sett og hørt både på God morgen Norge, P2 og VG

Du får mine beste tips som vil spare deg for masse hodepine og våkenetter!

Sett og hørt i:

Dette skal få lære dette på

Graphic-2
ADVARSEL: Du står i stor fare for å gi barna dårligere selvbilde

Kjefter du mye? Ikke lurt! Vi viser deg hvorfor – og hvordan det kan føre til konflikt og atferdsproblemer

Graphic-2
Den dokumenterte suksesstrategien vi har brukt for oppnå bedre familiedynamikk

Jeg avslører en skuddsikker strategi som vi har brukt i 15 år for å hjelpe våre kunder ut av den onde sirkelen på rekordtid

Graphic-2
Den typiske fella nesten alle foreldre går i

Nesten alle som ønsker «kontroll på ungene» gjør disse vanlige og ødeleggende feilgrepene. Du får vite hvilke, slik at du kan unngå de!

Graphic-2
3 enkle steg for å finne husfreden

Disse strategiene kan hjelpe deg til å skape varig husfred på rekordtid!

TILBUDET GÅR UT: 

Se hva andre foreldre sier:

“Jeg har sett gratis-webinaret og vil gjerne gi tilbakemelding om at jeg har forsøkt meg på det jeg har lært allerede, og selv denne lille endringer fungerer. 

Spesielt traff det meg dette med at jeg nå kommuniserer mine behov, samt at jeg snakker “med kjærlighet” når jeg vil at barna skal høre på meg. Det er helt utrolig og jeg ser og føler at de responderer på en helt annen måte enn før. Så tusen takk.” 
Eva Løken

“Jeg var også selv en altfor streng og autoritær mamma. Det var konstant krangling og kjefting og frustrasjoner, hos både meg og henne. 
Det har jeg heldigvis klart å snu for et par år siden, takket være at jeg deltok på et gratis webinar du hadde.
Jeg tok meg selv kraftig i nakken, jobbet med å håndtere alle situasjoner bedre, og ett år etterpå hadde hun og jeg et helt nytt liv.
Nå, 2 år etter det igjen, er det vanskelig å forstå at det var så vondt og vanskelig og slitsomt som det var. ” 

Mariann Ingebrigtsen

“Du et enestående når det kommer til kunnskap og ikke minst og viktigst, du er fantastisk til å formidle den på en lettforståelig og humoristisk måte! Jeg koser meg og blir glad og entusiastisk hver eneste dag jeg hører på” 

Frida Johansen

“Du inspirerer og motiverer, du har ein måte å formulere og uttrykke deg på som tiltaler meg. Du viser med ord og handling at det du farer med er nyttig for andre – og eg heier på deg!” 

Anngunn Stølen

“Etter å ha lest og øver på det  har det ikke vært noen krangel her i det hele tatt!! Har fått på nytt fått troa på dette, virker bedre for meg enn alt annet!! Føler dette er relatert til det virkelige livet!! Så tusen takk!!” 

Ellen Klippe

“Jeg ble fullstendig bergtatt av deg! Jeg satt og lyttet og lyttet og gleden vokste inni meg! Det endte med at jeg gikk opp til mannen min som hadde lagt seg (!) og så satt vi på sengekanten med hver vår ‘plugg’ i øret i det mørke rommet og lyttet til resten sammen.” 

Rina Lund

TILBUDET GÅR UT: 

Hei, eg er ho Annabell,  Fredsarbeid i heimen-dama

Jeg har akkurat gitt ut boka om Fredsarbeid i heimen og kom på 3. plass på BESTSELGERLISTA!

Jeg er lidenskapelig engasjert i å kurse og veilede foreldre som drømmer om å ha en nær og kjærlig relasjon til ungene sine.

Jeg har 10 års utdannelse som gestaltterapeut, veileder og konflikthåndterer.

Jeg har praktisert det jeg lærte i min egen familie. Når jeg endret meg som mamma fikk våre to sønner bedre selvfølelse og mer selvtillit.

Jeg har kurset tusenvis av foreldre gjennom våre onlinekurs, i tillegg har jeg veiledet medarbeidere og ledere i mange kommuner i temaet tydelig og vennlig kommunikasjon.

Tilbakemeldingene er at jeg er en tydelig og dyktig formidler. Mine beste egenskaper er at jeg er entusiastisk og humoristisk som person og at jeg elsker å bringe inn håp og mestringsfølelse til mine kursdeltakere.

TILBUDET GÅR UT: SØNDAG 05.SEPT 20.30

Du får også disse 3 ekstratipsene som gir mor og far bedre kommunikasjon med hverandre

TILBUDET GÅR UT: SØNDAG 05.SEPT 20.30

© 2021 ANNABELL STEFANUSSEN