KJENNER DU PÅ DÅRLIG SAMVITTIGHET OG SKAM FOR AT DU OFTE BLIR SUR OG SINT PÅ UNGENE DINE?

Bli med på vårt program og få en familie som har det gøy sammen og som har de gode samtalene

Vi leder deg fra en rådvill og frustrert forelder til en tydelig og vennlig leder i familien 

MODULER

1: RELASJONSFORSTÅELSE I FAMILIEN

Relasjonsmodell med 6 forskjellige roller og hvordan disse påvirker hverandre på godt og vondt. Hvordan du snakker til ungene dine på en måte som gjør at dem ikke blir sur og irritert på deg.

2: TYDELIG OG VENNLIG  FORELDER

Når og hvordan det er lurt å ta opp ting, sånn at dere unngår masse krangling og kjefting. Hvorfor vi går oss fast som familie og hvordan du som forelder med enkle strategier kan få dere i flyt igjen. 

3: BLI LEDER FOR DINE BARN

Du lærer å ta tilbake lederskapet når ungene har tatt over styringen,  og å gå fra offerrolle til lederrolle - og bli der. Du vil sette tydelige grenser som gir mening for ungene, og opptre som en rollemodell  og se at de speiler din atferd. 

4: VERDIER I PRAKSIS

Bli bevisst hvilken visjon du ønsker å ha som forelder, altså hvordan du ønsker at ungene dine skal huske deg når de flytter hjemmefra. Når du blir bevisst din visjon og dine verdier så vil ungene dine føle seg verdsatt og sett. Dette vil bidra til tettere bånd. 

5: BLI EN FREDSARBEIDER

Du lærer å ordne opp i uenigheter og konflikter raskt, så dere unngår at det eskalerer, hvordan unngå å legge ut og bite på agn og å bli en stjernekikker, som skaper bedre relasjon mellom deg og ditt barn. 

6: TANKESETT SKAPER RESULTATER

Du vil lære å skape de resultatene du alltid har ønsket deg, med en effektiv metode.  Du går fra frustrasjon og bekymring til trygghet og mestring. 

BONUSER

Trygghet og hverdagsmot med Mr. Modig

Svein Harald Røine driver sitt eget leder- og selvutviklingsselskap Mr. Modig AS.

Vi skal snakke om hvordan vi kan finne hverdagsmotet som vi sårt trenger i en hverdag hvor vi kjenner på frykt. Frykt for å bli avvist, avslørt, latterliggjort, miste noe vi har og det ukjente.

Vi vil komme inn på temaer som rot på ungdomsrom, viktigheten av å se barna og ungdommen, lytte til barna og bygge tillit og trygghet. Og viktigheten av å ikke løse barnas problemer for dem.

Vi vil også snakke om hvordan skape psykologisk trygghet i en familie, gjennom ærlighet og åpenhet.

Hvordan kostholdet påvirker humør og tålmodighet, samt spill- og nettavhengighet

Bente Josefsen er spesialist innen avhengighet og driver firmaet Frisk uten sukker. 

Vi skal snakke om sammenhengen mellom kosthold, og humør og tålmodighet. 

Hvorfor vi må være bevisst hvor mye skjermtilgang et barn har og skadevirkningene av det. 

Vi skal snakke om hvordan vi kan sette grenser både for små barn og for ungdommer.  

Lær deg å sette deg mål som blir lett og morsomt å oppnå

Brian Mayne er dyslektiker, men lærte seg å lese og skrive som 30-åring. I dag lærer han bort sin egen vei til suksess: positiv tenking og målsetting, som foredragsholder, forfatter og coach. Han har jobbet med store konsern, skoler, verdensledende coacher, verdensmestre innen idrett med mer. 

Brian lærer oss hvordan vi og barna skal sette mål på en effektiv måte, ved å ta oss gjennom 7 steg. I en verden som endres raskere enn noen gang på grunn av teknologien, er dette en viktig kompetanse å ha for å holde sin kurs.  

Er du en burde-berte?

Lene Sofie Arnesen er gestaltterapeut, familieterapeut og spesialist i relasjonsbasert konfliktarbeid.

Hun driver i dag terapipraksisen ‘Hverdagsterapeuten’ og har gitt ut bok.

Som gründer av konseptet Burde-bertene skal hun sammen med Annabell snakke om hvordan vi blir preget av hverdagens må, burde og vil-tanker, og hva du må gjøre for å ta vare på deg selv for å bli en bedre forelder.  

2 måneders gratis medlemskap

Du får tilgang til hele kurset med det samme du kjøper, det beste av alt er du også får tilgang til 2 måneders GRATIS medlemskap.

Der kan du delta aktivt, være med live om du ønsker og stille spørsmål direkte til meg om utfordringer du står i. Eller du kan sende på mail anonymt. Jeg går live annenhver onsdag. Du finner toppaktuelle, lærerike og interessante temaer om

tydelig og vennlig kommunikasjon og foreldrerollen.

Medlemskapet er midt i blinken for deg som lengter etter at du og din familie skal få det mye bedre sammen og at du kjenner at du virkelig trenger å lære noen veldig gode og effektive metoder for kommunikasjon som virker.

Les hva andre foreldre mener:

Eg har tatt til meg det du sa Annabell. Den eneste du kan forandre e deg sjøl.  Så gjorde eg det. Man må bare oppdage det. Oj, det va kanskje litt seint å skjønne tenkte eg. Absolutt ikke. Blir aldri forseintEg og eksmannen flytta i lag igjen. Vi har bestandig vært glad i hverandre, men strevd med kommunikasjon. Probleman blei innelåst. Da gir man opp. Man ser ikke løsning. No har vi det flott.” 

Heidi Vikestø

Det har gjort oss til en bedre familie. En familie som prater, lytter og ikke minst bruker spoleknappen når vi kommer skeis ut en kveld. Da starter vi rett og slett på nytt. Om du ønsker å forstå hvordan du kan nå inn til ungene eller tenåringen din, og bli en familie med mer respekt for hverandre, så er dette kurset svært lærerikt. Du får mange AHA-øyeblikk, noen tårer og mye pågangsmot.” 

Ida Vindstad

Annabell tar de fleste med storm, ikke minst for at hun klarer å lokke fram latteren, til og med hos de mest alvorlige: Hun relaterer det meste til seg selv, står ikke fram som den perfekte mor, MEN forteller om sine utfordringer og tabber, og ikke minst hva hun har gjort for å bli bedre. Et fyrverkeri av ei dame. Spøker mye med seg selv, ting som de fleste kjenner seg selv igjen på” 

Elfrid Pettersen Aasvang

Er så glad jeg har meldt meg på dette kurset. Har to viljesterke, artige unger. Vi har vært gjennom mye. Aldri har jeg opplevd så konkrete, billedlige og gjennomførbare forslag /modeller/prosessteori satt i system som hos deg. Dette er mitt vakreste eventyr denne våren i hvert fall☺️ Og digger at humor er så tilstede både i retrospektiv og reell tid! ” 

Kari Therese Bratli

Hei, eg er ho Annabell,  Fredsarbeid i heimen-dama

I 2021 gav jeg ut boka om Fredsarbeid i heimen og kom på 2. plass på BESTSELGERLISTA!

Jeg er lidenskapelig engasjert i å kurse og veilede foreldre som drømmer om å ha en nær og kjærlig relasjon til ungene sine.

Jeg har 10 års utdannelse som gestaltterapeut, veileder og konflikthåndterer.

Jeg har praktisert det jeg lærte i min egen familie. Når jeg endret meg som mamma fikk våre to sønner bedre selvfølelse og mer selvtillit.

Jeg har kurset tusenvis av foreldre gjennom våre onlinekurs, i tillegg har jeg veiledet medarbeidere og ledere i mange kommuner i temaet tydelig og vennlig kommunikasjon.

Både TV, aviser og radio bruker meg som ekspertkommentator når de vil ha svar på familieutfordringer.

Tilbakemeldingene er at jeg er en tydelig og dyktig formidler. Mine beste egenskaper er at jeg er entusiastisk og humoristisk som person og at jeg elsker å bringe inn håp og mestringsfølelse til mine kursdeltakere.

Intervjuet av:

FREDSARBEID I HEIMEN

Bli tydelig og vennlig leder i din familie
kr11870
kr 2490
  • Fredsarbeid i heimen
  • Opptak av spørsmål og svar-sendinger
  • Mr. Modig, Svein Harald Røine
  • Kosthold og avhengighet, Bente Josefsen
  • Målkart, Brian Mayne
  • Burde-berte, Lene Sofie Arnesen
  • 2 måneders GRATIS medlemskap
SPESIALTILBUD

© 2023 ANNABELL STEFANUSSEN