Til Deg Mamma

Hei kjære mamma

Så hyggelig at du er nysgjerrig på om fredsarbeid i heimen er noe for deg. Jeg er mamma selv og vet alt om det å være frustrert, stå fast og føle meg oppgitt både som kone og mor. Sånn er det takk og pris ikke lenger, og sånn vil jeg heller ikke at du skal ha det.

Jeg elsker å bidra og lære bort alt jeg har av kunnskap og egenerfaring på det som virkelig skaper god kommunikasjon og kjærlige relasjoner i familien.

740x1000-mamma-02

FREDSARBEID I HEIMEN ER FOR DEG SOM ØNSKER:

  • En harmonisk familie der alle byr på seg selv på en naturlig og positiv måte som er til glede for hele familien.
  • Å forstå hvorfor kommunikasjon låser seg og hva som skal til for å ha en konstruktiv dialog med partneren og barna dine.
  • Å være en inspirator og veileder for dine barn, mer enn en frustrert oppdrager.
  • En støttespiller og mentor som veileder deg gjennom hele din prosess.
  • Å lære forskjell på uenighet og konflikt, og hvordan man trapper ned en konflikt.
  • Å være en heltinne i din familie. Du skal stå fjellstøtt som mor, mentor og leder. Når du selv vet at du er det, så vil du automatisk begynne å utstråle dette.
  • Mer humor og mindre alvor i det daglige.
  • Å bli en mamma og partner du selv er stolt og glad over å være og samtidig kan gå ut i samfunnet og få brukt ressursene og overskuddet ditt på en meningsfylt måte.
  • Å utvikle deg selv og bli bevisst egne ressurser og kvaliteter, å kunne anvende disse i de fleste relasjoner du er i.
  • Å påta deg verdens viktigste lederoppgave, nemlig å oppdra ansvarsfulle, empatiske og trygge barn som du med stolthet kan slippe ut i samfunnet og tenke «Yes! Jeg klarte det.»

Kjenner du deg igjen i noe av dette?

Du er ei mamma som elsker din familie overalt på jord, men du føler deg til tider frustrert, ensom og rådvill i møte med dine barn og din partner.

Du opplever at det stort sett er du som tar ansvaret for hjemmet og for oppdragelsen. Du opplever ikke at ungene er så takknemlig og respektfull mot deg som du hadde ønsket.

Du kjenner at kommunikasjon mellom dere ofte ender med krangling, beskyldninger eller at alle går hver til sitt.

Du har så lyst at dere skal bli en harmonisk familie som deler ting med hverandre og som har det mye mer gøy sammen.

Du vil at du og din partner skal bli et solid team som backer hverandre opp.

Du føler at du har forsøkt alle metoder og innfallsvinkler du kan, og er nå klar for å få veiledning og støtte til en veldig givende og spennende utvikling og læreprosess.

Ringvirkninger

Jeg hadde det sånn i mange år, altfor mange. Da jeg startet på gestaltstudiet i 2000 ante jeg lite om de enorme ringvirkningene dette skulle få for meg personlig og ikke minst i min familie. Jeg gikk gjennom en svært givende selvutviklingsprosess, der jeg ble bevisst hvordan jeg som mor kunne gjøre en stor og positiv forskjell i min egen familie. Jeg testet ut kunnskapen og metodene jeg tilegnet meg under studiet på mann og barn.

I dag kan jeg med hånda på hjertet si at dette er den største, viktigste og beste investeringen jeg har gjort i mitt liv. Når jeg ser hva vi som familie høstet av at jeg ble bevisst en annen måte å kommunisere på, så ble det min lidenskap å bringe denne kunnskapen og erfaringene ut til alle mødre som ønsker det samme for seg og sin familie.

8 ukers «Fredsarbeid i heimen» onlinekurs.

Her vil du lære geniale metoder som gjør at kommunikasjon mellom dere blir vennlig og tydelig.

Dette vil du lære:

MODUL 1: Relasjonsmodell.

Jeg lærer deg en fantastisk relasjonsmodell. Den viktigste erkjennelsen du kan få er å forstå relasjoner. Når du skjønner og eier styrken i dette, så håndterer du å være i relasjoner som tidligere virket svært frustrerende og nesten umulig. Du håndterer tenåringen, svigermor og partneren din på en ny og kreativ måte.

Modul 2: Tydelig og vennlig kommunikasjon.
Alt kan sies når formen er god, er mitt mantra. Tenk om du kunne ta opp hva det skulle være med din familie eller en kollega. Det kan du. I denne modulen skal du lære å bli bevisst behovet ditt som ligger bak din frustrasjon. Du skal også lære å kommunisere mer konkret (hvem, hva og når) ting skal gjøres. Jo tydeligere du er på ditt behov jo enklere er det for deg å kommunisere det ut, og jo lettere er det for den som lytter å oppfatte hva du ønsker eller har besluttet.

MODUL 3: Dine personlige verdier 

I bedrifter som går godt, så har de et bevisst forhold til hva de vil (visjon) med bedriften, og hvilke verdier som skal være gjeldende for å nå det målet. Jeg vil at DU og skal bli bevisst dine verdier og hva som skal kjennetegne din familie. Når du har klart å definere visjon og verdier for deg, så blir det utrulig mye lettere å kommunisere og ta valg som samsvarer med dine faktiske verdier. Husk DU er lederen i familien, når visjon og verdier gjennomsyrer deg, så påvirker det sterkt de du har rundt deg. Du blir en rollemodell. For meg personlig ble dette mitt store vendepunkt i møte med våre sønner.

MODUL 4:  Fredsarbeid i praksis

Nå tar du fatt på den mest helbredende delen av en relasjon som er blitt sår. Når du lærer deg forsoningsarbeid så løfter du deg selv på et høyt og kvalitativt bevissthetsnivå. Den viktigste reisen du kan ta er reisen fra hodet til hjertet.

MODUL 5: Tanker og følelser

Jeg trur meninga med livet er å være lykkelig. Alt sitter i hodet, du kommer til å elske når du blir bevisst hvordan dine tanker og språk påvirker adferden og valgene du tar. Du vil kunne endre en sur og negativ situasjon på få minutter. Denne uka skal vi ha det steike artig i lag.

MODUL 6: Deg som leder og rollemodell

YES! Du er kommet laaaangt. Nå har du utviklet mye mer selvinnsikt og du har tilegna deg en svært god og hensiktsmessig måte å kommunisere på. Nå skal du finne din unike lederstil som både du og familien din vil elske. Du vil lære forskjellen på å være autoritær, og å ta tydelig og vennlig autoritet. Jippi! En ny fredsarbeider er klar.

Min overbevisning er: Når mor har det bra, er hele familien lykkelig.

Dersom du ønsker å vite mer om hvordan du og jeg kan skape sånne resultat i ditt liv, så ikke nøl med å ta kontakt med meg. Jeg tar med glede en uformell samtale.

Jeg kjører dette kurset 2 ganger i året (vår og høst). For mer informasjon: Send meg en epost til annabell@annabellstefanussen.no.

Klem Annabell