Medlemskap

Du får jevnlig læring og påfyll i Fredsarbeid i heimen-metoden som gjør at du håndterer situasjoner du før mislyktes i. 

Sett og hørt i:

Dette skal du lære i medlemskapet

Graphic-2
Hvordan få tenåringen til å hjelpe til mer hjemme

Jeg vet at verken han eller du liker når du maser, og ofte er det nesten lettere å bare gjøre ting selv. Lær heller den enkle metoden som gjør at han hjelper til på eget initiativ.

Graphic-2
Oppskriften på grensesetting ungene faktisk hører på

Er du lei av å stå i kamper og bli utfordret på det meste? Føler du at "yes, endelig ble det bedre" på et område, så dukket det noe nytt opp på et annet? Jeg har vært der selv, og har lært hva som faktisk fungerer.

Graphic-2
Hvordan få barn og ungdom til å legge bort iPaden uten tomme trusler

Unngå smelling i dører og hylende unge på gulvet. Enkelt, konkret og smart tips som har reddet hverdagen til mange foreldre.

Graphic-2
Hvordan lage gode avtaler om legging og innetider

... som gir mening for dem, så du unngår at dere gir opp og at dere faller tilbake i det samme gamle mønsteret igjen.

TILBUDET GÅR UT: 

Medlemskapet består av

Se hva andre foreldre sier:

“Jeg vil gjerne gi tilbakemelding om at jeg har forsøkt meg på det jeg har lært allerede, og selv denne lille endringen fungerer.

Spesielt traff det meg dette med at jeg nå kommuniserer mine behov, samt at jeg snakker “med kjærlighet” når jeg vil at barna skal høre på meg. Det er helt utrolig og jeg ser og føler at de responderer på en helt annen måte enn før da jeg var frustrert og kjeftet. Så tusen takk.”
Eva Løken

“Jeg var også selv en altfor streng og autoritær mamma. Det var konstant krangling og kjefting og frustrasjoner, hos både meg og henne. 
Det har jeg heldigvis klart å snu, takket være at meldte meg inn i medlemskapet.
Jeg tok meg selv kraftig i nakken, jobbet med å håndtere alle situasjoner bedre, og nå etterpå har hun og jeg et helt nytt liv.

Nå er det vanskelig å forstå at det var så vondt og vanskelig og slitsomt som det var. ” 

Mariann Ingebrigtsen

“Du er enestående når det kommer til kunnskap og ikke minst og viktigst, du er fantastisk til å formidle den på en lettforståelig og humoristisk måte! Jeg koser meg og blir glad og entusiastisk hver eneste dag jeg hører på” 

Frida Johansen

“Du inspirerer og motiverer, du har ein måte å formulere og uttrykke deg på som tiltaler meg. Du viser med ord og handling at det du farer med er nyttig for andre – og eg heier på deg!” 

Anngunn Stølen

“Etter å ha hørt og øvd på det har det ikke vært noen krangel her i det hele tatt!! Har på nytt fått troa på dette, virker bedre for meg enn alt annet!! Føler dette er relatert til det virkelige livet!! Så tusen takk!!” 

Ellen Klippe

“Jeg ble fullstendig bergtatt av deg! Jeg satt og lyttet og lyttet og gleden vokste inni meg! Det endte med at jeg gikk opp til mannen min som hadde lagt seg (!) og så satt vi på sengekanten med hver vår ‘plugg’ i øret i det mørke rommet og lyttet til resten sammen.” 

Rina Lund

TILBUDET GÅR UT: 

GRATIS BONUS (Verdi 2500,-)
15 minutter til suksess-
kurs

1

Å lykkes er lettere enn du tror

«Hvis du ALDRI gir slipp på drømmen din, så er det helt umulig at den ikke tar fysisk form.»
Dette sa Bob Proctor til meg mange ganger, for han så nok på meg at jeg tvilte…

Det gjør jeg ikke lengre. Hvorfor, fordi jeg NÅ forstår hva han egentlig mente med det utsagnet. Det det betyr er at når du vet hva du vil, holder fokus og tar små steg daglig så er det umulig at du ikke oppnår det du vil. 

Det fins en formel for å lykkes, det er disse prinsippene jeg skal lære deg, om du også ønsker å lykkes mer på områder som gir deg frustrasjon og tapper deg for energi.

Når jeg ser på min strevsomme reise både på jobb og privat, så skjønner jeg at jeg har vært ubevisst kompetent. Med det mener jeg at jeg ikke hadde kunnskap om hvordan man setter prinsippene i et tydelig system, derfor har det tatt meg mer tid enn det som er nødvendig for deg.

Du kan med 15-minutt daglig action, faktisk oppnå svært gode resultat på det område i ditt liv som du ønsker å lykkes med.

2

Dette skal du lære i 15 minutter til suksess

 1. Hvorfor 15 minutt er det som skal til.
 2. Your BIG why.
 3. Mikrovaner.
 4. Hvordan vaner former identiteten din.
 5. Suksess over natta, tok meg 17 år.
 6. Forutsetninger for å lykkes.
 7. Tanker → følelser → handlinger → resultat.
 8. Hva skjer inni deg når motstand dukker opp?
 9. Hvordan ditt selvbilde påvirker dine resultater.
 10. Halveis til mål.
 11. Suksess avler suksess.
 12. Hvordan etablere en god vane og bryte en dårlig.
 13. Lev som om det allerede har skjedd.
 14. Forskjell på mål og system.
 15. Omgivelser betyr mer enn motivasjon.
 16. Selvkontroll – hvordan få det til.
 17. Vanetelling.
 18. Du blir et gjennomsnitt av de du er tettest på.
 19. Det ene ordet som skiller fiasko fra suksess.
 20. Våg å drømme STORT.

3

Referanse fra en fornøyd kursdeltager

Hei Annabell og Dagfinn

Jeg har sagt det før og sier det igjen; dere kom inn i “grevens tid.” Jeg trengte virkelig undervisningen deres. Dere er veldig inspirerende og jeg vet jo at dere selv lever som dere underviser, og det gjør at jeg har stor tillit til dere, det er ikke noe bullshit og påtatt ved dere – dere er ekte vare.

Jeg er svært positivt overrasket over at disse enkle og konkrete metodene skulle få så STOR betydning både i mitt private liv, men også i jobbsammenheng. Særlig undervisningen som går på å drømme stort – og ha tillit til at HVORDAN jeg skal gjennomføre i praksis vil utkrystallisere seg. Jeg hadde aldri trodd at det var mulig, men må bare innrømme at metoden er helt genial.

Digger dette kurset

Hilsen Marte Fagerheim

Hei, eg er ho Annabell,  Fredsarbeid i heimen-dama

I 2021 gav jeg ut boka Fredsarbeid i heimen, den gikk rett til tops på BESTSELGERLISTA!

Jeg er lidenskapelig engasjert i å kurse og veilede foreldre som drømmer om å ha en nær og kjærlig relasjon til ungene sine.

Jeg har 10 års utdannelse som gestaltterapeut, veileder og konflikthåndterer.

Jeg har praktisert det jeg lærte i min egen familie. Når jeg endret meg som mamma fikk våre to sønner bedre selvfølelse og mer selvtillit. Dette har uten tvil vært med på å gi dem et mye bedre liv enn de ville hatt hvis jeg ikke hadde gjort hjemmeleksa mi som forelder.

Jeg har kurset tusenvis av foreldre gjennom våre onlinekurs og vårt medlemskap. I tillegg har jeg veiledet lærere og førskolelærere i mange kommuner i temaet tydelig og vennlig kommunikasjon.

Tilbakemeldingene er at jeg er en tydelig og dyktig formidler, som evner å komme med konkrete og effektive løsninger som gjør at du som forelder får raske resultat på det du strever med. 

TILBUDET GÅR UT: SØNDAG 05.SEPT 20.30

© 2023 ANNABELL STEFANUSSEN