Medlemskap

Du får jevnlig påfyll som gjør at Fredsarbeid i heimen-metoden blir din ryggmargsrefleks

Sett og hørt i:

Dette skal du lære i medlemskapet

Graphic-2
Hvordan få tenåringen til å hjelpe til mer hjemme

Jeg vet at verken han eller du liker når du maser, og ofte er det nesten lettere å bare gjøre ting selv. Lær heller den enkle metoden som gjør at han hjelper til på eget initiativ.

Graphic-2
Oppskriften på grensesetting ungene faktisk hører på

Er du lei av å stå i kamper og bli utfordret på det meste? Føler du at "yes, endelig ble det bedre" på et område, så dukket det noe nytt opp på et annet? Jeg har vært der selv, og har lært hva som faktisk fungerer.

Graphic-2
Hvordan få barn og ungdom til å legge bort iPaden uten tomme trusler

Unngå smelling i dører og hylende unge på gulvet. Enkelt, konkret og smart tips som har reddet hverdagen til mange foreldre.

Graphic-2
Hvordan lage gode avtaler om legging og innetider

... som gir mening for dem, så du unngår at dere gir opp og at dere faller tilbake i det samme gamle mønsteret igjen.

TILBUDET GÅR UT: 

Medlemskapet består av

Se hva andre foreldre sier:

“Jeg vil gjerne gi tilbakemelding om at jeg har forsøkt meg på det jeg har lært allerede, og selv denne lille endringen fungerer.

Spesielt traff det meg dette med at jeg nå kommuniserer mine behov, samt at jeg snakker “med kjærlighet” når jeg vil at barna skal høre på meg. Det er helt utrolig og jeg ser og føler at de responderer på en helt annen måte enn før da jeg var frustrert og kjeftet. Så tusen takk.”
Eva Løken

“Jeg var også selv en altfor streng og autoritær mamma. Det var konstant krangling og kjefting og frustrasjoner, hos både meg og henne. 
Det har jeg heldigvis klart å snu, takket være at meldte meg inn i medlemskapet.
Jeg tok meg selv kraftig i nakken, jobbet med å håndtere alle situasjoner bedre, og nå etterpå har hun og jeg et helt nytt liv.

Nå er det vanskelig å forstå at det var så vondt og vanskelig og slitsomt som det var. ” 

Mariann Ingebrigtsen

“Du er enestående når det kommer til kunnskap og ikke minst og viktigst, du er fantastisk til å formidle den på en lettforståelig og humoristisk måte! Jeg koser meg og blir glad og entusiastisk hver eneste dag jeg hører på” 

Frida Johansen

“Du inspirerer og motiverer, du har ein måte å formulere og uttrykke deg på som tiltaler meg. Du viser med ord og handling at det du farer med er nyttig for andre – og eg heier på deg!” 

Anngunn Stølen

“Etter å ha hørt og øvd på det har det ikke vært noen krangel her i det hele tatt!! Har på nytt fått troa på dette, virker bedre for meg enn alt annet!! Føler dette er relatert til det virkelige livet!! Så tusen takk!!” 

Ellen Klippe

“Jeg ble fullstendig bergtatt av deg! Jeg satt og lyttet og lyttet og gleden vokste inni meg! Det endte med at jeg gikk opp til mannen min som hadde lagt seg (!) og så satt vi på sengekanten med hver vår ‘plugg’ i øret i det mørke rommet og lyttet til resten sammen.” 

Rina Lund

TILBUDET GÅR UT: 

BONUS
To nett-foredrag med Brian Mayne

1

Målsetting

Brian hjelper deg å finne og oppnå dine små eller store drømmer. I en verden som endres raskere enn noen gang på grunn av teknologien, er målsetting en viktig kompetanse å mestre. 

Brian lærer deg hvordan både voksne og barn kan sette seg mål på en effektiv måte, ved å ta deg gjennom 7 steg.

2

Livskart

Hvem velger du å være som person? 

Det andre foredraget handler om livskart for hvem du er som person og hva som er grunnleggende viktige verdier og behov for at du skal leve et godt liv. 

Brian deler et enkelt system for suksess som vil gi god effekt etter kun 10 dager.

Du får også gratis tilgang til maler hvor du kan lage ditt eget Goal map for å sette deg personlige eller karrieremål.

Hei, eg er ho Annabell,  Fredsarbeid i heimen-dama

Jeg har akkurat gitt ut boka om Fredsarbeid i heimen og kom på 3. plass på BESTSELGERLISTA!

Jeg er lidenskapelig engasjert i å kurse og veilede foreldre som drømmer om å ha en nær og kjærlig relasjon til ungene sine.

Jeg har 10 års utdannelse som gestaltterapeut, veileder og konflikthåndterer.

Jeg har praktisert det jeg lærte i min egen familie. Når jeg endret meg som mamma fikk våre to sønner bedre selvfølelse og mer selvtillit.

Jeg har kurset tusenvis av foreldre gjennom våre onlinekurs, i tillegg har jeg veiledet medarbeidere og ledere i mange kommuner i temaet tydelig og vennlig kommunikasjon.

Tilbakemeldingene er at jeg er en tydelig og dyktig formidler. Mine beste egenskaper er at jeg er entusiastisk og humoristisk som person og at jeg elsker å bringe inn håp og mestringsfølelse til mine kursdeltakere.

TILBUDET GÅR UT: SØNDAG 05.SEPT 20.30

Du får også disse bonussendingene

TILBUDET GÅR UT: SØNDAG 05.SEPT 20.30

© 2022 ANNABELL STEFANUSSEN