Veiledning – gammel nettside

740x450-veiledning-02

Veiledning sammen med meg

Trenger du en å samtale med meg i forhold til utfordringer du sliter med som mamma eller i møte med din partner.

Jeg har jobbet med utallige kvinner i forhold til ledelse, kommunikasjon, holdninger og hvordan vi selv bidrar til et godt arbeidsmiljø. Det som overrasket meg mest var at mange av disse kvinnene brukte det de lærte like mye hjemme som på jobb.

De kom tilbake til veiledning og fortalte entusiastisk om det nye som skjedde med mann og barn, når de som kone og mor endret sin kommunikasjon.

Dette gjorde meg bevisst på at kommunikasjon har en oppskrift og en formel som virker effektiv i de fleste relasjoner.

Når vi integrerer denne måten å møte andre mennesker på, så blir det enklere og mye mer givende å være i kontakt med både familie, venner og kollegaer.

Jeg jobber med bevisstgjøring av dine egenskaper og ressurser. Ofte ser vi ikke selv hva som er vårt bidrag til at en relasjon er blitt vanskelig. Det er helt normalt, og gjelder de fleste av oss. Jeg kan kun bidra til endring og selvinnsikt hos den jeg jobber med, derfor er det du som velger å gå i veiledning som trenger støtte og veiledning for å skape en ny og bedre relasjon til de du i dag blir frustrert av.

Den gode nyheten er at når du endrer deg, så vil også den andre endre seg. Da begynner magiske ting å skje.

Jeg bruker samtale og praktiske øvelser som metode for bevisstgjøring av hvordan god og dårlig kommunikasjon påvirker oss. Jeg er en aktiv lytter og responderer ærlig på dine innspill og måten du er på. Mine beste egenskaper er vennlighet, humor og engasjement så du vil føle deg godt ivaretatt sammen med meg, og jeg kan garantere at du er i godt humør når timen vår er ferdig.

Min filosofi er det skal være artig å utvikle seg selv.

Når du har det bra har de rundt deg også det mye bedre.