Fredsarbeid i heimen – gammel nettside

Kjære mamma

Drømmer du om:

  • God kommunikasjon i din familie.
  • Bedre relasjon og nærere forhold til mann og barn.
  • At familien skal bli mere sammensveiset og ha det artigere i lag.
  • Å bli mer kjent med deg selv, dine verdier og dine behov.
  • Å bli bevisst dine egenskaper og ressurser, sånn at du får brukt deg på en mer meningsfylt måte.
  • Å kombinere det å være yrkeskvinne med å være ei lykkelig kone og mor som har overskudd og god samvittighet for at du trenger begge deler.
  • Å utvikle ferdigheter og teknikker for hensiktsmessig og effektiv kommunikasjon som fungerer like godt hjemme som på jobb.

740x1000-fredsarbeidiheimen-02

Velkommen til ditt livs mest givende og utviklende «svangerskap». Denne gangen skal du slippe morrakvalme, trøtthet og bekkenløsning. Du slipper å legge på deg og du slipper å gå i fotformsko, haha.

Du skal derimot gå på et annerledes «svangerskapskurs», hvor du lærer å kommunisere på en måte som blir mer givende for både deg og dine kjære.

Her skal du lære metoder og få verktøy som vil snu krangling til meningsfylte samtaler.

Jeg har selv gått gjennom er stor utviklingsprosess som kone og mor i min egen familie, og vet veldig mye om hva som virker godt og hva som overhodet ikke virker i en relasjon. For noen år siden var jeg så frustrert og fortvilt at jeg nesten hadde meldt meg ut av min egen familie. Så bestemte jeg meg for å ta gestaltutdanning, ei utdanning som innebar masse egenutvikling og selvinnsikt. Denne kunnskapen evnet jeg å bruke i møte med min mann og våre to sønner. Og i dag kan jeg med stolthet si at vi er gått fra å være frustrert, oppgitt og til tider ulykkelig til å bli en svært velfungerende familie som evner både å snakke saklig, være uenig, støtte og heie på hverandre mot våre individuelle mål og drømmer.

Denne kunnskapen brenner jeg for å spre videre ut i samfunnet, fordi jeg er overbevist om at mor er grunnpilaren i de fleste familier.

Når mor er lykkelig, så har hele familien det bra.

Jeg ønsker av hele mitt hjerte DEG velkommen til ditt livs viktigste prosjekt, bli ei lykkelig, tydelig og velfungerende mamma. Du skal få gå svanger i 8 uker, og jeg lover deg at du vil bli stolt over den nye mammaen DU bringer til verden.

Online-kurset Fredsarbeid i heimen.

Dette vil du lære:

MODUL 1: Relasjonsmodell.

Jeg lærer deg en fantastisk relasjonsmodell. Den viktigste erkjennelsen du kan få er å forstå relasjoner. Når du skjønner og eier styrken i dette, så håndterer du å være i relasjoner som tidligere virket svært frustrerende og nesten umulig.  Du håndterer tenåringen, svigermor og partneren din på en ny og kreativ måte.

Modul 2: Tydelig og vennlig kommunikasjon.
Alt kan sies når formen er god, er mitt mantra. Tenk om du kunne ta opp hva det skulle være med din familie eller en kollega. Det kan du. I denne modulen skal du lære å bli bevisst behovet ditt som ligger bak din frustrasjon. Du skal også lære å kommunisere mer konkret (hvem, hva og når) ting skal gjøres. Jo tydeligere du er på ditt behov jo enklere er det for deg å kommunisere det ut, og jo lettere er det for den som lytter å oppfatte hva du ønsker eller har besluttet.

MODUL 3: Dine personlige verdier 

I bedrifter som går godt, så har de et bevisst forhold til hva de vil (visjon) med bedriften, og hvilke verdier som skal være gjeldende for å nå det målet. Jeg vil at DU og skal bli bevisst dine verdier og hva som skal kjennetegne din familie. Når du har klart å definere visjon og verdier for deg, så blir det utrulig mye lettere å kommunisere og ta valg som samsvarer med dine faktiske verdier. Husk DU er lederen i familien, når visjon og verdier gjennomsyrer deg, så påvirker det sterkt de du har rundt deg. Du blir en rollemodell. For meg personlig ble dette mitt store vendepunkt i møte med våre sønner.

MODUL 4:  Fredsarbeid i praksis

Nå tar du fatt på den mest helbredende delen av en relasjon som er blitt sår. Når du lærer deg forsoningsarbeid så løfter du deg selv på et høyt og kvalitativt bevissthetsnivå. Den viktigste reisen du kan ta er reisen fra hodet til hjertet.

MODUL 5: Tanker og følelser

Jeg trur meninga med livet er å være lykkelig. Alt sitter i hodet, du kommer til å elske når du blir bevisst hvordan dine tanker og språk påvirker adferden og valgene du tar. Du vil kunne endre en sur og negativ situasjon på få minutter. Denne uka skal vi ha det steike artig i lag.

MODUL 6: Deg som leder og rollemodell

YES! Du er kommet laaaangt. Nå har du utviklet mye mer selvinnsikt og du har tilegna deg en svært god og hensiktsmessig måte å kommunisere på. Nå skal du finne din unike lederstil som både du og familien din vil elske. Du vil lære forskjellen på å være autoritær, og å ta tydelig og vennlig autoritet. Jippi! En ny fredsarbeider er klar.

Jeg kjører dette kurset 2 ganger i året (vår og høst). For mer informasjon: Send meg en epost til annabell@annabellstefanussen.no.

Klem Annabell