Jobb med meg – gammel nettside

740x450-jobbmedmeg-02

Hei

Så hyggelig at du er nysgjerrig på hva jeg tilbyr av tjenester. Jeg elsker å jobbe med mennesker som liker å lære nytt og være i personlig vekst og utvikling.

Denne lidenskapen ble vekket i meg etter mange år med egenutvikling, jeg klarte å bruke min nye innsikt til stor glede og utbytte for hele min familie.

Da jeg var ferdig utdannet gestaltterapeut og veileder begynte jeg å jobbe med ledere og deres medarbeidere. Mitt spesialfelt utviklet seg til å bli høy bevissthet rundt kommunikasjon og relasjonsforståelse. Jeg elsket jobben og fikk svært gode tilbakemeldinger. Mange sa at de hadde stort utbytte av det de lærte, de fikk bedre relasjoner til sine kollegaer og flere sa at ting endret seg i positiv retning hjemme.

Jeg ble faktisk overrasket over at det ga så store ringvirkninger som de fortalte. Samtidig fikk jeg mer og mer lyst til å spisse meg, særlig mot mor i familien.

Jeg er mor selv og ser på min rolle som leder og inspirator for våre barn, selvsagt sammen med min mann.  Våre gutter sier ofte at de er glad for å kunne ringe meg å få støtte eller veiledning når de trenger det.

Jeg er i mitt ess som kurs og foredragsholder, fordi jeg elsker å formidle min kunnskap og erfaring. Jeg liker også svært godt å kjøre gruppeprosess med kvinner.

Det viktigste og mest inspirerende for meg i min jobb er å lære deg gode, konkrete og effektive kommunikasjonsmetoder som gjør at du opplever å få det bedre både hjemme med din familie og på jobb med dine kollegaer.

Jeg kjører et onlinekonsept som går over 8 uker som heter Fredsarbeid i heimen.

Ta gjerne en kikk på menyen og les mer om hva jeg tilbyr.