Fredsarbeid i heimen-programmet: Du lærer hvordan du praktiserertydelig og vennlig kommunikasjon på jobb og privat.

Lær metodene jeg har utviklet og brukt i 15 år for å hjelpe ledere, medarbeidere og foreldre til å bli bevisst måten de samarbeider og kommuniserer på.

VI TAR DEG MED PÅ DET NYESTE FREDSARBEID I HEIMEN-KURSET

Temaer i kurset

1: RELASJONSFORSTÅELSE PÅ JOBB OG PRIVAT

Det viktigste du vil lære er at din adferd og kommunikasjon påvirker aller relasjoner på jobb og privat. Du skal få lære 6 roller du bruker i hverdagen, slik at du blir mer bevisst hvordan du håndterer vanskelige situasjoner.

2:TYDELIG OG VENNLIG KOMMUNIKASJON

Når og på hvilken måte er det lurt å ta opp ting, sånn at dere unngår misforståelser, krangling og masse frustrasjon. Hvorfor man går seg fast i kommunikasjon og hvordan du med enkle strategier kan få dere i flyt igjen

3: BLI EN TYDELIG LEDER

Du lærer å ta tilbake lederskapet når ungene eller andre har tatt over styringen. Hvordan gå fra offerrolle til lederrolle - og bli der. Du vil sette tydelige grenser som gir mening, og opptre som en rollemodell og se at de rundt deg speiler din atferd.

4: VERDIER I PRAKSIS

Når du blir bevisst din visjon og dine verdier så vil du bli tydeligere og det er mer motiverende for andre å følge deg. Dette vil skape fellesskapsfølelse og bedre samarbeid.

5: LÆR KONFLIKTLØSNING OG BLI EN FREDSARBEIDER

Du lærer å ordne opp i uenigheter og konflikter, så at du forhindrer at det eskalerer. Hvordan unngå å legge ut og bite på "agn", og heller bli en stjernekikker, som skaper bedre relasjoner til de du tidligere strevde med.

6: TANKESETT SKAPER RESULTATER

Alle dine resultater kommer fra ditt underbevisste sinn. Lær deg å bevisst omprogrammere tankesettet. Du vil oppdage hvordan du effektivt skaper de resultatene du alltid har ønsket deg.  Da vil du gå fra frustrasjon og bekymring til trygghet og mestring. 

BONUSER

Trygghet og hverdagsmot med Mr. Modig

Svein Harald Røine driver sitt eget leder- og selvutviklingsselskap Mr. Modig AS.

Vi skal snakke om hvordan vi kan finne hverdagsmotet som vi sårt trenger i en hverdag hvor vi kjenner på frykt. Frykt for å bli avvist, avslørt, latterliggjort, miste noe vi har og det ukjente.

Vi vil komme inn på temaer som rot på ungdomsrom, viktigheten av å se barna og ungdommen, lytte til barna og bygge tillit og trygghet. Og viktigheten av å ikke løse barnas problemer for dem.

Vi vil også snakke om hvordan skape psykologisk trygghet i en familie, gjennom ærlighet og åpenhet.

Hvordan kostholdet påvirker humør og tålmodighet, samt spill- og nettavhengighet

Bente Josefsen er spesialist innen avhengighet og driver firmaet Frisk uten sukker. 

Vi skal snakke om sammenhengen mellom kosthold, og humør og tålmodighet. 

Hvorfor vi må være bevisst hvor mye skjermtilgang et barn har og skadevirkningene av det. 

Vi skal snakke om hvordan vi kan sette grenser både for små barn og for ungdommer.  

Lær deg å sette deg mål som blir lett og morsomt å oppnå

Brian Mayne er dyslektiker, men lærte seg å lese og skrive som 30-åring. I dag lærer han bort sin egen vei til suksess: positiv tenking og målsetting, som foredragsholder, forfatter og coach. Han har jobbet med store konsern, skoler, verdensledende coacher, verdensmestre innen idrett med mer. 

Brian lærer oss hvordan vi og barna skal sette mål på en effektiv måte, ved å ta oss gjennom 7 steg. I en verden som endres raskere enn noen gang på grunn av teknologien, er dette en viktig kompetanse å ha for å holde sin kurs.  

Er du en burde-berte?

Lene Sofie Arnesen er gestaltterapeut, familieterapeut og spesialist i relasjonsbasert konfliktarbeid.

Hun driver i dag terapipraksisen ‘Hverdagsterapeuten’ og har gitt ut bok.

Som gründer av konseptet Burde-bertene skal hun sammen med Annabell snakke om hvordan vi blir preget av hverdagens må, burde og vil-tanker, og hva du må gjøre for å ta vare på deg selv for å bli en bedre forelder.  

Les hva andre deltagere sier:

“Annabell har vært ansatt som nærværskonsulent i Målselv kommune 2010-2014. Vi har hatt fokus på forebygging av sykefravær, lederutvikling og kursing av ansatte. 

Hennes veiledning har bidratt til at jeg utviklet meg som leder og fikk verktøy som jeg bruker daglig i mine relasjoner til andre mennesker. 

Det viktigste jeg lærte var at min adferd påvirker alle relasjoner i og utenfor organisasjonen. Gjennom bevisstgjøring og trening har jeg blitt tydeligere både som leder og privatperson” 

Rådmann Rita Johnsen

“Vi har benyttet Annabell som en faglig veileder og motivator på veien mot bedre samhandling og kommunikasjon i hele skolesamfunnet. Hennes faglige dyktighet, levende vesen og fantastiske humør bidrar til at hun leder kurs full av inspirasjon, humor og faglig trøkk! 

Gjennom gode pedagogiske opplegg med lettfattelig modeller og verktøy for god kommunikasjon og samhandling har vi i personalet tilegnet oss verdifull kompetanse som er enkel å benytte i hverdagen.

Dersom du ønsker å øke kunnskapen og motivasjonen hos dine medarbeidere anbefaler jeg ingen andre enn Annabell!” 

Rektor Margareth Myrlund

Annabell tar de fleste med storm, ikke minst for at hun klarer å lokke fram latteren, til og med hos de mest alvorlige: Hun relaterer det meste til seg selv, står ikke fram som den perfekte mor, MEN forteller om sine utfordringer og tabber, og ikke minst hva hun har gjort for å bli bedre. Et fyrverkeri av ei dame. Spøker mye med seg selv, ting som de fleste kjenner seg selv igjen på” 

Elfrid Pettersen Aasvang

Er så glad jeg har meldt meg på dette kurset. Har to viljesterke, artige unger. Vi har vært gjennom mye. Aldri har jeg opplevd så konkrete, billedlige og gjennomførbare forslag /modeller/prosessteori satt i system som hos deg. Dette er mitt vakreste eventyr denne våren i hvert fall☺️ Og digger at humor er så tilstede både i retrospektiv og reell tid! ” 

Kari Therese Bratli

Hei, eg er ho Annabell,  Fredsarbeid i heimen-dama

Jeg er lidenskapelig engasjert i å kurse foreldre som strever med kommunikasjon i familien sånn at de får en bedre hverdag, med mindre krangling og kjefting og mer humor og samarbeid.  
Jeg har 10 års utdannelse som gestaltterapeut, veileder og konflikthåndterer.

Jeg har praktisert det jeg lærte i min egen familie. Når jeg endret meg som mamma fikk våre to sønner bedre selvfølelse og mer selvtillit.

Jeg har kurset tusenvis av foreldre gjennom våre onlinekurs, i tillegg har jeg veiledet medarbeidere og ledere i mange kommuner i temaet tydelig og vennlig kommunikasjon.

Både TV, aviser og radio bruker meg som ekspertkommentator når de vil ha svar på familieutfordringer. 

Jeg har også skrevet en bestselger om dette temaet.

Tilbakemeldingene er at jeg er en tydelig og dyktig formidler. Mine beste egenskaper er at jeg er entusiastisk og humoristisk som person og at jeg elsker å bringe inn håp og mestringsfølelse til mine kursdeltakere.

Intervjuet av:

© 2022 ANNABELL STEFANUSSEN