Fredsarbeid i heimen-programmet som lærer deg hvordan du blir tydelig og vennlig i din kommunikasjon

Lær metodene jeg har utviklet og brukt i 15 år for å hjelpe foreldre, barnehageansatte og ledere til å bli bevisst måten de samarbeider og kommuniserer på.

VI TAR DEG MED PÅ DET NYESTE FREDSARBEID I HEIMEN-KURSET

Temaer i kurset

1: RELASJONSFORSTÅELSE PÅ JOBB OG PRIVAT

Det viktigste du vil lære er at din adferd og kommunikasjon påvirker aller relasjoner på jobb og privat. Du skal få lære 6 roller du bruker i hverdagen, slik at du blir mer bevisst hvordan du håndterer vanskelige situasjoner.

2: TYDELIG OG VENNLIG  KOMMUNIKASJON

Når og hvordan det er lurt å ta opp ting, sånn at dere unngår krangling som skaper misnøye og tidstyver. Du lærer å bli bevisst valg av ord og formuleringer som gir ønskede resultater.

3: BLI LEDER FOR BARNA

Du lærer å ta tilbake lederskapet når ungene har tatt over styringen,  og å gå fra offerrolle til lederrolle - og bli der. Du vil sette tydelige grenser som gir mening for ungene, og opptre som en rollemodell  og se at de speiler din atferd. 

4: VERDIER I PRAKSIS

Bli bevisst hvilken visjon du ønsker å ha som forelder og voksen person i møte med barna. Når du blir bevisst din visjon og dine verdier så vil ungene føle seg verdsatt og sett. Dette vil bidra til tillit og trygghet.

5: LÆR KONFLIKTLØSNING OG BLI EN FREDSARBEIDER

Du lærer å ordne opp i uenigheter og konflikter, slik at du forhindrer at det eskalerer. Hvordan unngå å legge ut og bite på "agn", og heller bli en stjernekikker, som skaper bedre relasjon mellom deg og den du strever med.

6: TANKESETT SKAPER RESULTATER

Alle dine resultater kommer fra ditt underbevisste sinn. Lær deg å bevisst omprogrammere tankesettet. Du vil oppdage hvordan du effektivt skaper de resultatene du alltid har ønsket deg.  Da vil du gå fra frustrasjon og bekymring til trygghet og mestring. 

Les hva andre sier om meg som kursholder:

“Annabell har vært ansatt som nærværskonsulent i Målselv kommune 2010-2014. Vi har hatt fokus på forebygging av sykefravær, lederutvikling og kursing av ansatte. Hennes veiledning har bidratt til at jeg utviklet meg som leder og fikk verktøy som jeg bruker daglig i mine relasjoner til andre mennesker. Det viktigste jeg lærte var at min adferd påvirker alle relasjoner i og utenfor organisasjonen. Gjennom bevisstgjøring og trening har jeg blitt tydeligere både som leder og privatperson.”    

Rita Johnsen
Rådmann Målselv kommune

“Kurset har gjort oss til en bedre familie. En familie som prater, lytter og ikke minst bruker spoleknappen når vi kommer skeis ut, da starter vi rett og slett på nytt. Om du ønsker å forstå hvordan du kan nå inn til ungene eller tenåringen din, og bli en familie med mer respekt for hverandre, så er dette kurset svært lærerikt. Du får mange AHA-øyeblikk, noen tårer og mye pågangsmot.” 

Ida Vindstad
Mor til fire

Annabell tar de fleste med storm, ikke minst for at hun klarer å lokke fram latteren, til og med hos de mest alvorlige. Hun relaterer det meste til seg selv, står ikke fram som den perfekte mor, men forteller om sine utfordringer og tabber, og ikke minst hva hun har gjort for å bli bedre. Hun bruker konkrete, billedlige og gjennomførbare  metoder som er lett å kjenne seg igjen og umiddelbart ta i bruk. Et fyrverkeri av ei dame.”

Elfrid Pettersen Aasvang
Avdelingsleder i forsvarsbygg

“Vi har benyttet Annabell som faglig veileder og motivator for bedre samhandling og kommunikasjon i hele skolesamfunnet. Hennes faglige dyktighet, levende vesen og fantastiske humør bidrar til at hun leder kurs full av inspirasjon, humor og faglig trøkk! Gjennom gode pedagogiske opplegg med lettfattelige modeller og verktøy har vi i personalet tilegnet oss verdifull kompetanse som er enkel å benytte i hverdagen. Dersom du ønsker å øke kunnskap om kommunikasjon og relasjonsforståelse hos dine medarbeidere, anbefaler jeg henne på det varmeste.” 

Margareth Myrlund
Rektor Hovin skole

Hei, eg er ho Annabell,  Fredsarbeid i heimen-dama

Jeg er lidenskapelig engasjert i å kurse foreldre, medarbeidere og ledere som strever med kommunikasjon, slik at de får en bedre hverdag med færre konflikter og unngår tidstyver.
 
Jeg har 10 års utdannelse som gestaltterapeut, veileder og konflikthåndterer.

Jeg har praktisert det jeg lærte i min egen familie og ute på mange arbeidsplasser. 

Jeg har kurset tusenvis av foreldre gjennom våre onlinekurs, i tillegg har jeg veiledet medarbeidere og ledere i mange kommuner i temaet tydelig og vennlig kommunikasjon.

Både radio, aviser og magasiner bruker meg som ekspertkommentator når de vil ha svar på utfordringer rundt kommunikasjon. 

Jeg har også skrevet en bestselger om dette temaet.

Tilbakemeldingene er at jeg er en tydelig og dyktig formidler. Mine beste egenskaper er at jeg er entusiastisk og humoristisk som person og at jeg elsker å bringe inn håp og mestringsfølelse til mine kursdeltakere.

Intervjuet av: