KJENNER DU PÅ DÅRLIG SAMVITTIGHET OG SKAM FOR AT DU OFTE BLIR SUR OG SINT PÅ UNGENE DINE?

Bli med på vårt 8-ukers program og få en familie som har det artig i lag og som har de gode samtalene

Vi leder deg fra rådvill og frustrert forelder til tydelig og vennlig leder i familien

FREDSARBEID I HEIMEN 2.0
OPPSTART 27. SEPTEMBER

1

RELASJONSFORSTÅELSE I FAMILIEN

Relasjonsmodell med 6 forskjellige roller og hvordan disse påvirker hverandre på godt og vondt. Hvordan du snakker til ungene dine på en måte som gjør at dem ikke blir sur og irritert på deg. 

2

TYDELIG OG VENNLIG  FORELDER

Når og hvordan det er lurt å ta opp ting, sånn at dere unngår masse krangling og kjefting. Hvorfor vi går oss fast som familie og hvordan du som forelder med enkle strategier kan få dere i flyt igjen. 

3

BLI LEDER FOR DINE BARN

Du lærer å ta tilbake lederskapet når ungene har tatt over styringen,  og å gå fra offerrolle til lederrolle – og bli der. Du vil sette tydelige grenser som gir mening for ungene, og opptre som en rollemodell  og se at de speiler din atferd. 

4

VERDIER I PRAKSIS

Bli bevisst hvilken visjon du ønsker å ha som forelder, altså hvordan du ønsker at ungene dine skal huske deg når de flytter hjemmefra. Når du blir bevisst din visjon og dine verdier så vil ungene dine føle seg verdsatt og sett. Dette vil bidra til tettere bånd. 

5

BLI EN FREDSARBEIDER

Du lærer å ordne opp i uenigheter og konflikter raskt, så dere unngår at det eskalerer, hvordan unngå å legge ut og bite på agn og å bli en stjernekikker, som skaper bedre relasjon mellom deg og ditt barn

6

TANKESETT SKAPER RESULTATER

Du vil lære å skape de resultatene du alltid har ønsket deg, med en effektiv metode. 
Du går fra frustrasjon og bekymring til trygghet og mestring. 

I tillegg til seks moduler proppfylte med læring som er lett å ta i bruk og fylt med gjenkjennbare eksempler:

Graphic-2
Spørsmål og svar-sendinger

For å hjelpe dere enda mer vil vi ha fire spørsmål og svar-sendinger hvor vi tar opp DIN utfordring eller DITT spørsmål. Vi har fått tilbakemeldinger på at dette gir stor verdi for deltagerne.

Graphic-2
Frivillig lukket Facebook-gruppe

Bli med i et felleskap av foreldre som tar sin lederoppgave på alvor. Annabell, Karoline og Dagfinn svarer på innlegg i gruppa. Det oppstår også et fint samhold hvor vi støtter, heier og hjelper hverandre.

BONUSER

Hvordan kostholdet påvirker humør og tålmodighet, samt spill- og nettavhengighet

Bente Josefsen er spesialist innen avhengighet og driver firmaet Frisk uten sukker. 

Vi skal snakke om sammenhengen mellom kosthold, og humor og tålmodighet. 

Hvorfor vi må være bevisst hvor mye skjermtilgang et barn har og skadevirkningene av det. 

Vi skal snakke om hvordan vi kan sette grenser både for små barn og for ungdommer. 

Lær deg å sette deg mål som blir lett og morsomt å oppnå

Brian Mayne er dyslektiker, men lærte seg å lese og skrive som 30-åring. I dag lærer han bort sin egen vei til suksess: positiv tenking og målsetting, som foredragsholder, forfatter og coach. Han har jobbet med store konsern, skoler, verdensledende coacher, verdensmestre innen idrett med mer.

Brian lærer oss hvordan vi og barna skal sette mål på en effektiv måte, ved å ta oss gjennom 7 steg. I en verden som endres raskere enn noen gang på grunn av teknologien, er dette en viktig kompetanse å ha for å holde sin kurs.  

Er du en burde-berte?

Lene Sofie Arnesen er gründer av konseptet Burde-bertene.

Vi skal snakke om hvordan vi blir preget av hverdagens må, burde og vil-tanker, og hva du må gjøre for å ta vare på deg selv for å bli en bedre forelder. 

Les hva andre foreldre mener:

Eg har tatt til meg det du sa Annabell. Den eneste du kan forandre e deg sjøl.  Så gjorde eg det. Man må bare oppdage det. Oj, det va kanskje litt seint å skjønne tenkte eg. Absolutt ikke. Blir aldri forseintEg og eksmannen flytta i lag igjen. Vi har bestandig vært glad i hverandre, men strevd med kommunikasjon. Probleman blei innelåst. Da gir man opp. Man ser ikke løsning. No har vi det flott.” 

Heidi Vikestø

Det har gjort oss til en bedre familie. En familie som prater, lytter og ikke minst bruker spoleknappen når vi kommer skeis ut en kveld. Da starter vi rett og slett på nytt. Om du ønsker å forstå hvordan du kan nå inn til ungene eller tenåringen din, og bli en familie med mer respekt for hverandre, så er dette kurset svært lærerikt. Du får mange AHA-øyeblikk, noen tårer og mye pågangsmot.” 

Ida Vindstad

Annabell tar de fleste med storm, ikke minst for at hun klarer å lokke fram latteren, til og med hos de mest alvorlige: Hun relaterer det meste til seg selv, står ikke fram som den perfekte mor, MEN forteller om sine utfordringer og tabber, og ikke minst hva hun har gjort for å bli bedre. Et fyrverkeri av ei dame. Spøker mye med seg selv, ting som de fleste kjenner seg selv igjen på” 

Elfrid Pettersen Aasvang

Er så glad jeg har meldt meg på dette kurset. Har to viljesterke, artige unger. Vi har vært gjennom mye. Aldri har jeg opplevd så konkrete, billedlige og gjennomførbare forslag /modeller/prosessteori satt i system som hos deg. Dette er mitt vakreste eventyr denne våren i hvert fall☺️ Og digger at humor er så tilstede både i retrospektiv og reell tid! ” 

Kari Therese Bratli

Hei, det er jeg som er Fredsarbeid i heimen-dama

Jeg er lidenskapelig engasjert i å kurse og veilede foreldre som drømmer om å ha en nær og kjærlig relasjon til sine unga.

Jeg er kjent for å være folkelig, tydelig og en inspirerende kursholder. På kurset vil du lære hvordan du kan endre din kommunikasjon sånn at du møter mye mindre frustrasjon og motstand der du før stod fast.

Hvis du ønsker å bli en tydelig leder og rollemodell så må du melde deg på Fredsarbeid i heimen kurset no. 

Omtalt i:

Vår 100% bunnsolide fornøydgaranti

Når du blir med oss på Fredsarbeid i heimen kan du føle deg 100% trygg, takket være vår bunnsolide fornøydgaranti. Er du ikke fornøyd etter 14 dager får du pengene tilbake. 

FREDSARBEID I HEIMEN 2.0

8 ukers-program
kr10690
kr 7.690
  • Fredsarbeid i heimen-kurs
  • Spørsmål og svar-sendinger
  • Frivillig Facebook-gruppe
  • Målkart med Brian Mayne
  • Kosthold og avhengighet med Bente Josefsen
  • Burde-berte med Lene Sofie Arnesen
  • Betal i 1, 2 eller 3 avdrag
SPESIALTILBUD

© 2021 ANNABELL STEFANUSSEN